Nyt!!

Du kan nu indsende dine egne opskrifter. Klik på linket for at se hvordan du gør:

Indsend Opskrift Her

Spinatpandekager

  • 115 g. Spinat (blade eller hakket)
  • 115 g. Mel
  • En knivspids salt
  • 1 æg
  • 1½ dl mælk
  • 28 g. margarine
  • Olie til bagning

Vask spinatbladene, og læg det på en pande eller i en gryde, med meget lidt vand! Du skal nu varme spinaten op, så spinatbladene bliver helt bløde, derefter skal du bruge en si, og simpelthen mase spinaten igennem sien, så du får en tynd puré.

Du kan også købe hakket spinat - det er mere eller mindre mere smag og behag - de fleste ville foretrække hakket spinat, da det er lidt nemmere at have med at gøre.

Nu tager du en skål, du hælder melet op i skålen, du tager en knivspids salt, og smider i, du blander nu mælken i, og du klækker ægget i blandingen lige så. Du mixer nu det hele op, så du får en fin masse.

Det kan med fordel stå i 10 minutter, og trække - da der nok vil være lidt skum som gerne skulle lægge sig.

Du laver nu pandekagerne på en opvarmet pande - de skal have ca. 1 minut på hver side. Der skulle gerne være til omkrign 8 spinatpandekager. Pandekagerne kan bruges som spinatruller som er fyldte pandekager, eventuelt med ost, salat og kylling.





Privat Politik
Kontakt Os
Anlægsgartner priser - Hjælpeorganisationer - valutahandel - Revisor priser