Nyt!!

Du kan nu indsende dine egne opskrifter. Klik på linket for at se hvordan du gør:

Indsend Opskrift Her

Fyldte Pandekager - Pandekager med Fyld

Dej:

  • 125 g. hvedemel
  • 2 æg
  • 30 g. olie
  • 3 dl mælk
  • 1/4 tsk. salt

Fyld:

  • 300 g. oksekød
  • 1 lille glas tacosouce
  • 1 knivspids salt
  • 1 kvivspids peber
  • 1 tsk. all around krydderi

Ekstra fyld:

  • Iceberg salat
  • Tomat
  • Agurk
  • Majs

Dressing:

  • Creme Fraiche Dressing

Denne opskrift kommer fra min far. Hvor han har fået den fra ved jeg ikke - det kan være han selv har mixet den sammen, men jeg ved de smager rigtig godt!

Alle ingredienser undtagen olien skal blandes sammen til en fin, og jævn masse uden klumper. Pandekagerne skal have 45-60 sekunder på hver side, alt efter hvor meget varme de får - målet er dog en gyldenbrun farve. (pandekagerne skal naturligvis steges i olie).

Pandekagerne kan stå i ovnen ved en temperatur på 40-45 grader, hvis ikke fylden er færdig.

Fylden er vejledende, da man stort set kan komme alt i sådan en pandekage - så længe den kan rulles sammen. Men fremgangsmåden er simpelthen følgende: Find en gryde eller en stor pande, og kom oksekødet derpå, hæld tacosoucen over, hæld saltet, peberet og all arounden på, og steg det hele til det får en flot farve.

Når fylden er færdig kan jeg varmt anbefale at man laver noget salat ved siden af. Vi skar nogle tomater i skiver, agurker i skiver, og iceberg i strimler - vi havde også en dåse majs, som vi så efter eget valg kunne komme i vores pandekage. På toppen af alt det, så er prikken over i´et simpelthen creme fraiche dressingen.

Velbekomme





Privat Politik
Kontakt Os
Anlægsgartner priser - Hjælpeorganisationer - valutahandel - Revisor priser